Karroatrec

Skuadra jonë është vetëm një telefonatë larg

Ndërmerrni udhëtimet tuaja të qetë. Nuk është më e nevojshme të telefononi të afërmit tuaj për asistencë rrugore.

Karroatreci mbërrin tek ju për një kohë nga 5 minuta deri në maksimalisht 120 minuta në varësi të vendodhjes tuaj.

Shërbimi ofrohet falas deri në dy herë në vit për 25 km e para dhe më pas aplikohen çmime preferenciale si anëtar i Proton Club. Mjeti transportohet në servisin më të afërt.

Operatorët tanë, në varësi të situatës do tiu asistojnë edhe me sigurimin e shërbimit taksi për të shoqëruar ju dhe të afërmit tuaj në vendodhjen më të afërt sipas situatës. 

Shërbime të tjera

Asistencë rrugore
Linjë telefonike 24/7. Asistencë e menjëhershme nga një skuadër e dedikuar në vendngjarje.


Dokumentacion & Shërbime periodike
Fitoni kohë sepse ne marrim përsipër: dokumentacionin, siguracionin, taksat, kolaudimin, shërbimet, etj.


Çmime preferenciale për karburantin
Ulni kostot operacionale përgjatë gjithë vitit duke përfituar çmime shumë të mira krahasuar me tregun.


Çmime preferenciale për siguracionet
Përfitoni të gjitha siguracionet: TPL, KASKO, Karton Jeshil, etj., me çmime shumë preferenciale.


Makinë zëvendësuese
Vazhdoni punët tuaja të qetë me automjetin tonë zëvendësues deri sa mjeti juaj të jetë sërish gati.